RockStation

Lázadás - Új Tales Of Evening videó

2012. szeptember 13. - sunthatneversets

Tales Of Evening 2012.jpg

A Tales Of Evening bemutatkozó albuma a szeptemberi, tehát az épp aktuális Hammerworld magazin exkluzív cd-mellékleteként jelent meg. A fiatal, tehetséges banda énekesnője a mindössze 19 esztendős Dudás Ivett, aki ifjú kora ellenére kiváló teljesítményt nyújt az albumon. A fogós dalokkal teli, dallamos-szimfonikus metal anyagot jó szívvel ajánljuk a műfaj rajongóinak, valamint a női énekes csapatok kedvelőinek. Erről az albumról a Lázadás című dalra most videó is készült, amit alább meg is lehet nézni.

A Tales Of Evening bemutatkozó koncertjét szeptember 29-én tartja a budapesti Club 202-ben, az orosz Arkona, és a magyar folk metal vezető bandájának, a Dalriadának a vendégeként.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr84773974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A-roli 2012.09.13. 10:50:56

Amennyiben szeretnétek hasonló sikeretek elérni, mint a Tales of evening, ajánlom figyelmetekbe a Janis Pub őszi tehetségkutatóját!
Részletek itt:
www.facebook.com/notes/janis-pub/-janis-pub-tehets%C3%A9ges-zenekarok-versenye/439849909387313
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum