RockStation

AWS - Megjelent a Világposztolás

2012. október 16. - sunthatneversets

AWSband.jpg

Október 14-én debütált az AWS legfrissebb szerzeménye, melyhez egy igényes, az MTV-n is sugárzásra kerülő klipet is forgatott az együttes. A videóklipet a legújabb 4 számos magyar nyelvű kislemez a Világposztolás címadó dalára forgatták.

A zenekar történetében elérkezettnek láttuk az időt, illetve magunkat is elég érettnek ítéltük meg ahhoz, hogy egy komoly tartalomról, egy igazán fontos, mindenkit érintő folyamatról alkossunk véleményt és népszerűsítsük érveinket. A világposztolás egy olyan folyamat kezdete számunkra, mellyel szeretnénk a fiatalokat ráébreszteni az általuk vélt értékek valódi mivoltára. Az online világ, a virtuális tér, a közösségi oldalak, az anonimitás és a magamutogatás korunk teljesen természetes, hétköznapi velejárója lett.

A „Világposztolás” üzenetével, arra próbáljuk ráébreszteni a következő generációt/ókat, hogy nyissanak a külvilágra, használják kevesebbet a virtuális valóságot és éljenek úgy, ahogy az emberek annak idején. A szimbólum, mely a klip közben többször is látható egy nyomatékosító jel arra, hogy „kapcsold ki!” és válassz más elfoglaltságot, amiből tanulhatsz, valódi emberek között lehetsz, valódi szerelmet találhatsz és valódi élőzenét hallgathatsz. Úgy véljük, muszáj a múltba tekintenünk, ha nem akarjuk, hogy ezek (az általunk vélt) a valódi értékek minél nagyobb hanyatlásnak induljanak a technika fejlődésével.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr764851255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum