RockStation

Befejeződött a nyomozás a Lamb Of God énekesének ügyében

2012. november 17. - sunthatneversets

lambofgod20121.jpg

Nyáron nagy port kavart metál berkekben az az ügy, melyben a Lamb Of God énekesét Randy Blythe-et több hetes előzetes letartóztatásba helyezték Prágában egy 2010-es eset következtében, melyben egy fiatal rajongó életét vesztette azután, hogy az énekes többször lelökte őt a színpadról a koncert közben.

Randy aztán óvadék fejében távozhatott Csehországból, a nyomozás pedig az iDNES.cz portál szerint befejeződött és a rendőrség megküldte az iratokat az ügyészségnek. Az ügyészség várhatóan még novemberben dönt arról, hogy vádat emel-e az ügyben vagy sem. Vádemelés esetén bizonyosan elrendelik Randy Blythe Csehországba való visszatérését a tárgyalásra.

Nem sokkal azután, hogy az énekest kiengedték a börtönből a WTVR-TV-nek adott nyilatkozatában kifejtette, hogy mivel nem érzi magát bűnösnek, mindenképpen visszatér Csehországba, ha ezt az ottani hatóságok elrendelik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr874911152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum