RockStation

Ozzy Osbourne Nemzetközi Repülőtér

2012. december 28. - sebiszabi

Ozzy Budapest 5.jpg

Tényleg nem vicc. A liverpooli repülőtér átnevezésén (John Lennon után) felbuzdulva Jim Simpson bedobta, hogy Birmingham reptere akár kaphatná a nevét a legendás Black Sabbath frontembere után. Jim Simpson volt, aki annak idején felfedezte a Black Sabbath-ot, és az első három lemeznél bábáskodott. 

Jim úgy gondolja, hogy ez egy mesteri húzás lenne, ami a kritikusokat is elhallgattatná. "Egyszerűen csak nevezzük át a repülőterünket. Mennyire jól hangzana: Ozzy Osbourne Nemzetközi Repülőtér! Az üzenet, amit hordozna egyszerre nemzetközi, magabiztos, erőteljes és felejthetetlen. Hé, világ! Legyünk büszkék magunkra!" - áll nyilatkozatában.

Persze megjegyzi, hogy ugyan Ozzy nem mindig volt az erény mintaképe, de mégis csak egy igazi hús-vér legenda.

Kommentekben lehet ötletelni, hogy kis hazánkban melyik fémszívű mesterről lehetne elnevezni repteret, vagy más közterületet!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr864984499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum