RockStation

Scott Weiland ismét repült a Stone Temple Pilots-ból

2013. február 28. - sunthatneversets

Scott W.jpg

Az elmúlt napok hírei után már lehetett valószínűsíteni azt a döntést, amely tegnap lett végleges, miszerint a Stone Temple Pilots  ismét megvált Scott Weiland énekestől. A zenekar egyelőre bővebb kommentárt nem fűzött  a döntéshez. A zenekar az 1990-es évek elején bukkant fel és tett szert hatalmas népszerűségre, de Weiland drogproblémái és nehéz természete miatt 1997-ben egyszer már kirúgták a zenekarból. A Stone Temple Pilots 2008-ban ismét összeállt, a közös munka eredményeként egy albumot jelentettek meg, de a sztorinak itt jelen állás szerint vége is szakad. Weiland hamarosan a banda első két albumának dalaival turnézik az Egyesült Államokban.

Az énekes a sajtóból értesült kirúgásáról, de úgy gondolja, majd az ügyvédei megvizsgálják, ki lehet e őt jogszerűen tenni egy olyan csapatból, amit ő alapított és ahol társszerző volt számos sikerdalban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr485109359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum