RockStation

Carnivore - Új Subliminal Merger-videó

2013. március 14. - sunthatneversets

Subliminal Merger.jpg

A budapesti Subliminal Merger 2011 óta van jelen a hazai undergroundban. A fúziós kísérletezés eredményeként a könnyű zene legtávolabbi elemei egyszerre kapnak helyet a dalokban. Ének poszton Tarczi Tamás, gitároknál Németh Ádám és Rácz Attila, a dobok mögött Hornyák Kristóf, a bőgőnél Bőcze Zsolt, az elektronikáért pedig Farkas Péter felelős.

A videoklipet az in Tyler we Trust productions gondozásában Kabdebó Tamás, Maráczi Krisztián és Tarczi Tamás készítették. A felvételek két helyszínen zajlottak, a zenekart bemutató vonalért az Aréna pláza segítőkész vezetőségének mondott köszönetet a csapat. A forgatás nem voltak zökkenőmentes, a parkolóház hőmérséklete hűen tükrözte a téli hónapok sajátosságait a reggelbe nyúló munkálatok során, mialatt a csapat a forgalom irányítás rejtelmeibe is betekintést nyerhetett. A mellékvonal az underground mozgáskultúra, a „mosh” hazai képviselőinek látványos világába nyújt pillanatnyi betekintést. A felvételek a zenekar saját stúdióvá alakított próbatermében készültek, a helyszínre általánosan is jellemző felszabadult hangulatban. A zenekar külön köszönetet nyilvánított a szervezésben is kulcsszerepet betöltő Milosevits Gellértnek, aki egy akrobatikus mutatvány során megsérült a forgatáson. A dal a zenekar bemutatkozó lemezén szerepel majd, mely Canvases címet kapta. A hetekben megjelenő albumon tucatnyi dal hivatott körülhatárolni, mi is az a Subliminal Merger.

Elérhetőség: https://www.facebook.com/subliminalmerger

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr465134318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum