RockStation

Megjelent a The Silver Shine hatodik nagylemeze

2013. március 18. - sunthatneversets

tss3.jpg

Kevés magyar zenekar mondhatja el magáról, hogy miután végigturnézta Amerikát, a fellegekből le tud ereszkedni a földre. Legjobb példa erre a The Silver Shine zenekar: idén harmadik alkalommal várja őket vissza az Amerikai Egyesült Államok. Nem véletlenül, hiszen múlt ősszel egy kéthónapos, rendkívül sikeres turnét nyomtak le odaát, és oly mértékben felkeltették a szervezők figyelmét, hogy le is szerződtették őket újból egy kaliforniai fesztiválra és egy 3 hetes nyugati parti turnéra.

Valamit tudhatnak, amit más nem, hiszen már 33 országban tették le névjegyüket. Amerika mellett Brazíliában és szinte  az összes Európai országban játszottak már. Évente több mint 100 koncertet adnak. Amit a zenekar színpadon nyújt, az nemcsak itthon, hanem külföldön is egyedülálló.

A recept: punkos ízű rock'n'roll, villámkezű női nagybőgőssel, aki amúgy a dalok egy részében az énekért is felelős. Olyan klasszikus bandák hatásai érezhetők zenéjükben, mint a Rancid, a Social Distortion, vagy a legendás Motörhead. Vörös-fekete zebramintás nagybőgő, hihetetlen színpadi energia, klasszikus, 50-es éveket idéző Elvis mikrofonok.

A 2004 óta aktív trio a külföldi sikerek után elérkezettnek látta az időt, hogy meghódítsa a hazai közönséget: tavaly sikerrel mutatkoztak be számos hazai klubban, idén pedig már komolyabb fesztiválokon is látható lesz a The Silver Shine. Ezen apropóból a márciusban megjelenő hatodik Megfakult képek című nagylemezük különleges album lesz mivel a 11 dal - a zenekar történetében először - magyarul fog megszólalni!

TSSfront 2450.jpg

A lemezre a következő dalok kerültek:

  1. Hazafelé
  2. Tegyünk pontot a múltra
  3. Üldözve
  4. Ha újrakezdeném
  5. Az egész életem egy lapon áll
  6. Amíg a mutató körbejár
  7. Megfakult képek
  8. Soha többé
  9. Fénylő króm
10. Szent vagy bűnös?
11. Nappalok és éjszakák

 thesilvershine.com
 facebook.com/thesilvershine

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr905139448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum