RockStation

Sebastian Bach elkezdett stúdiózni új szólóalbumával

2013. május 08. - sebiszabi

bachstudio2013.jpg

Az egykori Skid Row énekes rajongói számára tudatjuk a legfrissebb információt, hogy hivatalosan is stúdióba vonult és a megkezdte az új lemez felvételeit. Az album producere Bob Marlette, aki korábban a Black Sabbath és Alice Cooper kiadványainál is bábáskodott. Az énekesnek gitárfronton Jeff George segít be.

Az előző szólóanyaga, a Kicking & Screaing Bach szerint jól szerepelt a listákon és ez sarkallta arra, hogy nekifusson az új lemeznek. Annyit tett még hozzá a nyilatkozatában: "Nem értem a rock 'n roll rajongók nosztalgia érzését. Amikor a Skid Row 1989-ben kijött, akkor sem 20 éves dalokat játszottunk, hanem amiket akkor írtunk. Ez az, ami most is csinálok, és amit eddig is csináltam".

Addig is egy rém ötletes címmel agyonvert CD+DVD kiadvánnyal, az ABachalypse Now-val  szerez örömet a rockereknek a mester, melyen az elmúlt évekből szemezgetett ki soha nem látott-hallott különlegességet, március 26-a óta elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr365287878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum