RockStation

TOP 10 atomgagyi rock/metál tetkó

2013. május 20. - sebiszabi

Kid-Rock-Tattoo.jpgA pünkösdi hosszú hétvégére egy pehelykönnyű poszttal is készültünk, amolyan szórakoztató jellegűvel: összeszedtünk 10 olyan rock vagy metál témájú tetoválást a világból, melyek tényleg igazán szörnyűre sikerültek valamilyen okból. A poszt nyitóképe amúgy nem egy vasutas kaller varázscilinderben, hanem Kid Rock, az amerikai fenegyerek...

Hajtás után a lista, nem feltétlenül "szépség" szerinti sorrendben, mert mindegyik übergáz...


black-sabbath_528_poster.jpg Azért a Black Sabbath nem egy olyan nagyon nehéz bandanév, hogy ne lehessen leírni helyesen. A kalapos srác művészének csak sikerült.
17521_2.jpg 2 Minutes to Midnight - Nagyjából a tetováló nagymesternek is ennyi ideje volt Bruce Dickinson arcára - ez lett az eredménye.
i.chzbgr.jpeg

Erre hagyok időt..

Megvan az "apró" bökkenő a képen!? DESTRUTTION bakker!!! 

Valószínűleg ez már a tulajdonosának is megfeküdte a gyomrát, mert a teljes logót be sem fejezték. Mondjuk lehet, hogy jobb is, mert abban is lett volna kihívás rendesen

Axlfinal.jpeg Ha már Guns 'n Roses: ha nem írják a kép mellé, én fel nem ismertem volna, hogy ő Axl Rose. Okés, hogy mostanában jobban "telt" az arca (muhaha!), de hát ez akkor is borzalmas. Jótanács: csak akkor tetováltassunk arcot magunkra, ha a művész ezt tényleg (de tényleg!!) jól csinálja!
MetallicaBackFinal.jpg

Ez a Metallica kompozíció az egyik kedvencem. Egyik arcot sem sikerült eltalálni, még véletlenül sem. 

Hetfieldből valami Gyűrűk Ura tünde lett, szegény Cliff Burton inkább hasonlít Marilyn Mansonra, Kirk Hammett úgy néz ki, mintha egy Adams Family szereplő lenne. Talán Lars arca  sikerült a legjobban, de így egy kicsit olyan tinibálványos lett, mint valami örökifjú vámpír.

dimebag625.gif Szegény Dimebag-ről így megemlékezni, borzalmas. A védjegyévé vált vörös szakáll a tetkón úgy néz ki, mintha a kitépték volna a fejét. I-S-Z-O-N-Y-A-T ! ! !
16hjaxv.jpg

Dave Grohl karikatúra a javából, ha akart volna rosszabbat a rajzoló, szerintem akkor sem ment volna. 

Röviden: SZAR.

i.chzbgr-61.jpeg Ő kérem szépen Angus Young az AC/DC-ből - már ha valakinek esetlen nem lett volna egyből egyértelmű. Mondjuk nem tudom, hol sikerült ilyen képet találni a gitárosról, ahol ennyire beteg az ő bőre, mintha valami szörnyű betegség támadta volna meg - vagy honnan jött ez a krumpliszínű bőr...?!
ozzy-1.jpg Na, Ozzy papa az életben nem nézett ki ennyire fosul, pedig volt néhány kőkemény év(tized)e, amikor szorgalmasan pusztította magát.
HouseofPain_1.jpg Hát ez a csúcs! Szerintem mindenki firkált a suliban bandalogókat a füzet vagy tankönyv margójára. Ezek általában elég nyomorultul néztek ki aztán. De ugye senkinek nem jutott eszébe ezek a csodákat magára varrni ?! Pláne nem az összeset! No, ennek a fiatalembernek nem voltak ennyire szigorú szabályai..

 

Fájdalomdíjas:

SlayerFinal.jpg Ennél nem hiszem, hogy van ramatyabb, DE! Állítólag a csávó akkora mélyen vallásos Slayer rajongó, hogy ezt a tetkót késsel (!) vésette a hátára. Ám ez sem menti fel a rajzolót a fordított 'S' betű elkövetésének bűne alól és az alól sem, hogy az egész úgy néz ki, mintha a hóba pisálta volna valaki a logót.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr375306670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.21. 09:15:13

tényleg gagyik. :S

Az a durvább, mikor a sztár a saját brigádja nevét nem tudja leíratni egy tetkóssal, csekk:

i29.tinypic.com/257f5s9.jpg

a slaughterhouse-ból a slaughter h nélkül...

sebiszabi 2013.05.21. 11:41:02

@doggfather: Pedig tök egyértelmű: nem fér volna ki a kezére a slaughter, így rövidített ;)))

Eastbay1 2013.05.21. 12:09:50

@sebiszabi: Meg a há betűt úccse ejtik ki, ergo felesleges...

SarahConnor 2013.05.21. 17:02:32

Hát zokogok baszki. Amúgy lehet, hogy ciki, de én felismertem az összes portrét, hiába gány mind.
A helyesírásilag elqrt tetukat meg sose értettem, hát nem mindenki sablonoz először? meg se engedném, hogy sablon nélkül nekiálljon valaki varrni.

Zuzimama 2013.05.22. 07:12:55

@Fenimore: nem beszélve arról, hogy jobb helyeken megmutatják a "páciensnek" varrás előtt, hogy "jó lesz akkor????"
És ha a majom sem veszi észre, akkor rettentő IQ-bajnok a tetováló és a kliens is.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.22. 09:21:19

@sebiszabi: @Eastbay1: egyik jobb, mint a másik. :)

@Fenimore: @Zuzimama: valószínű se a "művész", se a vevő nem józan...

Meg ne a top szalonokban készültek. :)

SarahConnor 2013.05.22. 22:18:31

@Zuzimama: igen, ezt értem sablon alatt. Amit a májsztró felvisz a karodra lemoshatóval, ergo szemrevételezheted, jó-e minden. Véglegesítés előtt. Ha ott nem tűnik fel egy 9 betűs szóban egy helyesírási hiba, vagy mint Beckham estében, a tulajdon feleségének a nevében az elírás, akkor oda nem tinta kell, hanem ólom :)

Zuzimama 2013.05.22. 22:31:19

@Fenimore: :)
Igen, igazad van, de én - elvetemült módon - pl. Ami Jamesből indultam ki, mert ugye vannak akik szabadkezes tetoválásban is világklasszisok és sablon nélkül is megfelelő számú karaktert helyeznek el a szövegben. ;)
A megfelelő helyen persze. :)

SarahConnor 2013.05.23. 10:37:57

@Zuzimama: na ja, de ahhoz Ami James-hez kell menni. Bár - vessetek a mókusok elé - én Ami James-szel is sablonoztatnék. Az én bőröm. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.23. 12:21:07

@Fenimore: lehet, hogy nem vállalná, mert ő ami james már megteheti...

SarahConnor 2013.05.23. 13:33:33

@doggfather: majdnem kizártnak tartom, hogy jó pénzért ne legyen hajlandó először megrajzolni és rám tapasztani az ábrát, hogy megnézhessem. Beletelne vagy tíz percébe is :) Egyébként szíve joga, nem mondanék semmit, ha mégsem. De úgy nem varratnék.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum