RockStation

Lélektükör és Nightwish vájt fülűeknek

2013. szeptember 04. - viliricsi

SoulMirrorband3.jpg

Nem rég történt, hogy lelkesedve méltattuk a pécsi SoulMirror zenekar leheletfinomságú gótikus metálját.  Azon budapestiek számára, akiknek cikkünk felkeltette érdeklődését, vagy egészen máshonnan ismerik a „magyar Theriont”, jó hírünk van: szeptember 9-én a White Fül Music Pubban fogják katarzisban részesíteni a helybeli metal opera fanokat. A KATArzis szó már csak azért is helytálló lesz, mert a fővárosiak számára most fog bemutatkozni az új SoulMirror-pacsirta, Kálmán Kata.

Nem jönnek „egymagukban”: az egyórásra tervezett Mirror-blokk előtt a Nightquest másfél órája fogja beizzítani a lelkeket – ha már átfedés van a két zenekar között. Akik rendszerint és érthető okokból fanyalogni szoktak a koncertek „korai” befejezése miatt, azoknak ismét egy jó hír: a Nightwish tribute zenekar (este) 9-kor, még a főfogás 11-kor fog tálalódni (a rockstation ezennel megpályázza a Kazinczy-díjat).

Úgy látszik, Újbuda végképp átvette a vezető szerepet, ami a budapesti rockbulik megoszlását illeti, mert az idényét a pécsiekkel megnyitó White Fül is a XI. kerületben, nem messze a Petőfi hídtól, a Kruspér utca 2-4 házszám alatt lelhető. A helyszíni bemelegítést már 7 órakor el lehet kezdeni, sőt, érdemes minél hamarább jó helyet foglalni, ugyanis félő, hogy Skóciából fognak csoportos utazást szervezni a bulira: a beugró pontosan 0 (nulla) forint!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr315494458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum