RockStation

Salvus - új koncertvideó!

2013. október 28. - sunthatneversets

Salvus 2013.jpg

A zenekar jelentkezett hírekkel: Úgy gondoltuk ideje ismét csendet törni, így most gyakorlatilag "házilag" összeheggesztettünk egy új videoklippet a tavaly megjelent feldolgozás kislemezhez, a Metamorf EP-hez. Ezúttal a 'Motel' című Zséda átirat kapott némi mozgóképet, melyhez az alapanyagot néhány idei illetve tavalyi koncertfelvételből válogattuk össze, azzal a céllal, hogy a legutóbbi stúdiózós, megfejtős 'Most Múlik Pontosan'  videóval ellentétben itt most a zenekar pörgős energikus oldalát mutassuk meg, remélhetőleg minél többet visszaadva abból az intenzív zúzásból és lendületből, amit általában élőben művelünk. :-)

Eközben persze javában készül a jövő évben megjelenő zsírúj Salvus nagylemez is, amelyről most már minden koncertünkön előkapunk 1-1 tételt, illetve még ebben az évben tervezünk előrukkolni némi újdonsággal, de minderről majd a maga idejében. Addig is gyertek koncertre, mert lesz még belőle pár így az év maradék részére (pl. Szegeden, Kazincbarcikán és Budapesten), pontos infókért, dátumokért kövessétek a FB oldalt illetve a honlapot.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr545602405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum