RockStation

TOP 10 női frontember a metálzenék világából

2013. november 09. - sebiszabi

top10noicover.png

Nem is tudom, hogy miért nem jutott eszünkbe hamarabb az ötlet - hiszen a szerkesztőség kizárólag férfiakból áll -, hogy a valamilyen módon hölgyek és a rock/metalzene kapcsolatára hangsúlyt fektetve állítsunk össze egy tizes listát. Végre ennek is eljött az ideje! Összeszedtük a szerintünk legjobb, legszexibb, legmegkapóbb csajokat a keményzene mezőnyéből. Mi az összeválogatásnál jól szórakoztunk, reméljük, hogy Ti is fogtok. Szokás szerint pedig kíváncsian várjuk a Ti kedvenceiteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr75621436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a beela · http://napirokk.blog.hu/ 2013.11.09. 08:15:01

semmi rosszindulat - ízlések és pofonok - ,de pont a legjobb előadót kihagytátok.Lzzy Hale ( és nem a grammy -díj miatt). Az utóbbi évek legerősebb női frontembere.Tegnap előtt volt szerencsém élőben is hallani.
www.youtube.com/watch?v=VZsLSH5LUcU

waces · http://blog.waces.hu 2013.11.09. 12:49:10

el kene mar felejteni ezt a beagyazott modszert,mert rssben v mobilrol nezve nem mukodik

sebiszabi 2013.11.09. 14:15:30

@waces: az van, hogy a blog.hu túl sok kreatívkodásra nem ad lehetőséget (legalábbis nem könnyíti meg az ember életét), ezért használtuk ezt a megoldást. De köszi az észrevételt, megpróbálunk lépni ez ügyben!

Conan The Librarian 2013.11.09. 14:30:21

Scabbia kisasszony a csúcs nálam is, mint frontember. Csak az énekhangot nézve viszont Anneke van Giersbergen lenne számomra a legjobb.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum