RockStation

Az Adept és a More Than A Thousand hamarosan Budapesten!

2013. november 26. - csigaur

adeptyuk.jpg

Már javában zajlik az Adept, Silence the World elnevezésű turnéja. A svéd srácok természetesen nem egyedül járják Európa országait és klubjait. A lehető legjobb zenekart találták meg, hogy kísérjék őket heteken keresztül, ami nem más, mint a portugál More Than a Thousand.

A magyar közönség számára sem ismeretlen zenekarok szerencsére elérik kis hazánkat is. Ha úgy nézzük, akkor a Télapó hozza el nekünk őket, méghozzá az óbudai Kék Yukba. A legutóbbi alkalomkor is együtt érkeztek Budapestre, akkor a Dürer kertben adtak egy remek hangulatú hangversenyt. Reméljük most sem lesz ez másképp.

Minden fontosabb információt megtalálsz az esemény Facebook oldalán, amit ide kattintva érsz el.Ne feledd, december hatodikán irány a Kék Yuk!

adepttour2013.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr125659485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum