RockStation

SONS OF SOPRON a Dalriada és a Bloody Roots főszereplésével!

2013. december 18. - sunthatneversets

SonsofSopron4.jpg

A Dalriada és a Bloody Roots közös koncertre készül, december 30-án a soproni Hangárban tartják évzáró koncertjüket! A Sons of Sopron elnevezésű rendezvény egy minifesztiválnak is beillik, hiszen a két headliner zenekar mellett további két soproni csapat, az új felállással, megújult energiákkal koncertező Blizard és a színtéren régóta jelen levő hardcore banda, a Drawing is fellép.

A külföldi koncertek után hazatérő, tízéves jubileumára készülő Dalriada Sopronban hazai pályán tartja az ősz egyetlen és az év utolsó koncertjét! A közelgő jeles évforduló kapcsán egészen különleges program várható, olyan dalokkal, amelyek hosszú évek óta nem szerepeltek már a repertoárban.

A Bloody Roots a nemrég lezajlott nagy sikerű, és komoly presztízsértékkel bíró Petőfi Csarnokos koncertje után, most is a legjobb dalaival készül, de Smiciéktől egészen biztos pár Moby Dick dalra is lehet számítani! Mind a négy csapat komolyan készül az estére, mindenki szeretné a legjobb formáját mutatni, hiszen hazai pályán fellépni mindig ünnep, ami egy érzelmileg túlfűtött, felfokozott hangulatot jelent a zenekarok számára! További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr595697435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum