RockStation

Megjelent a Sunset új videóklipje

2014. március 31. - sunthatneversets

SUNSET_MINIMAL_HDTV_1920X1080_01.jpg

A Sunset tavaly megújult felállásának a szívroham című dal és az erre készített videó az első közös produktuma, mely a zenekar dallamosabb oldalát mutatja be, valamint ez az első magyar nyelvű stúdiófelvétele is a csapatnak.

Szövege a szívroham lelki okait kutatja, ami a szívbillentyűk „zenéjével” van párhuzamba állítva. Mivel egyfajta népbetegségről van szó, fontos volt, hogy a klipben minél több ember szájából hangozzanak el a sorok. - mondja a zenekar. A rendkívül jó hangulatban zajlott forgatást közel 100-an segítették és a legtöbben közülük énekeltek néhány sort a kamerák kereszttüzében, vagy hangszert ragadtak a háttérben. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan klipet tudtunk készíteni, amiben szerepelnek a rajongóink, barátaink és olyan neves zenekarok tagjai is, mint a The Grenma, az iNSANE, az AWS és a Turn Of Mind.

Azok számára, akik szeretnék támogatni a zenekart: A dal megvásárolható az ismertebb online boltokban, valamint hamarosan fizikai formátumban is beszerezhető lesz a koncerteken a többi merchandise termék mellett. Emellett minden megosztónak és kedvelőnek borzasztó hálás a zenekar. A csapat turnéra is indul, melyről ITT találtok bővebb információkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr55886526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum