RockStation

FISH! – 15. születésnapi koncert az A38-on

2014. április 15. - sunthatneversets

Fish! 2014.jpg

Tizenötödik születésnapját koncerttel, rádió-, tévé- és klipfelvétellel ünnepli a Fish! április 17-én, csütörtökön a budapesti A38 állóhajón. A népszerű hardpop zenekar vendége az Uzipov és a Gyík lesz, a koncertek után pedig Fish! kamu dj set-tel folytatódik a buli.

Majdnem Kalifornia, Mi vagyunk itt, Magasan száll, Keep Your Secret, Gyere ki a rétre …csak néhány rádiós sláger és közönségkedvenc dal a Fish! repertoárjából. Unalmas zenekari történet és párás szemmel történő anekdotázás helyett azonban legyen ez egy sima buliajánló, hiszen egyrészt az idén 15 éves Fish! aktuálisabb, mint valaha: a 2006 óta megjelenő sorlemezek legutóbbi darabjával, a tavalyi Konzervzenével a halak újabb szintet ugrottak, másrészt sosem kedvelték a megszokott dolgokat, elég csak a sajátos humorú videóklipekre vagy a kreatív lemezmegjelenésekre gondolni.
 
A fesztiválkedvenc pop/punk/rock halak így inkább azt teszik, amihez értenek, és amit a legjobban szeretnek: április 17-én, csütörtökön este az A38-on csinálnak egy remekbeszabott bulit régi és újabb slágerekkel. A koncertet a Petőfi Rádió és a Duna TV is rögzíti, a zenekar pedig klipet forgat a jeles eseményen, amit speciális vizuális körítés tesz még egyedülállóbbá. A Fish! vendégei az Uzipov és a Gyík zenekarok lesznek,  a koncertek után pedig a Fish! kamu dj set gondoskodik a hangulatról. Az ország talán legközvetlenebb zenekara mindenkit szeretettel lát a születésnapi ünnepélyen! További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr526038163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum