RockStation

Jótékonyság és Keménység a Judgement Night-on

2014. április 16. - sunthatneversets

JNV2 cover_final.jpg
Május 8-án nem mindennapi együttműködésnek lehetnek tanúi, akik ellátogatnak az új RoHAM Bárba, ahol hip-hop, metal, és hardcore zenakarok, mc-k, dj-k, hazai amerikai futball csapatok mutatják meg, hogy a keménység mögött olykor nemes szándék húzódik.
Miközben az est fellépői az 1993-as Judgment Night című film mára kultikussá lett soundtrack-jét adják elő a színpadon, a sportolók játék- és ruhaadományokkal készülnek. 
A csomagok, valamint az esemény bevételének 33%-a a Humano Modo alapítványt, rajtuk keresztül pedig a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Speciális Szakiskola tanulóit illetik majd.

Fellépők:

:::Biohazard/ONYX: Judgment Night
FUNKTASZTIKUS: a rappelés Usain Boltja, aki már 18 éve tagja a magyar Hip Hop színtérnek, egyenesen Borsodból érkezik hozzánk, hogy megmutassa mi fán terem a rap alkímia.
HERR KARESZ: a mai napig egyedülálló Magic Syrup című lemezt elkészítő STRONG DEFORMITY összetéveszthetetlen hangja.
SABÁK PÉTER: egyelőre nem tudni, hogy éppen Dizko Stu-ként, az Amoeba vagy a Fixi4 tagjaként jelenik meg, de valószínűleg bármelyik verzióval jól járunk majd.
SIPOS ANDRÁS: ha bárki postindustrial-motorcore hatásokat vélne felfedezni a színpadon, arról kizárólag a Nuke zenekarból ismert gitáros tehet majd.
SZŐCS GERGŐ: Dirty Flow Club, Mystery Gang, Yonderboi, The Twist. Csak néhány zenekar, melynek Gergő a tagja/tagja volt. Betonbiztos alapjaira házat lehet építeni. Több mint valószínű, hogy május 8-án is sapkában és kíméletlenül dobol majd.
MANGO aka modul: zenei polihisztor, aki közel két évtizede van hatással a magyar elektronikus és hip-hop zenei élet alakulására.

:::Helmet/House Of Pain: Just Another Victim:::
Az egyik mikrofonnál a karizmatikus rapper, MC ZEEK. Neve az évek során egybeforrt a Rewind-dal. Ha olyanja van, szövegel a Brains-nek vagy beszáll az Akkezdet Phiai-ba egy számra. Hozzá csatlakozik BIGMEK, az elektronikus hip-hop-ban utazó THE SHOW CREW mc-je, aki álmából fölkeltve is képes egy jó freestylera. Gitáron-dobon kísér az este egyetlen duplázója, a SEPOQ!

:::Faith No More/Boo-YAA T.R.I.B.E: Another Body Murdered:::
BEAT DIS: a három nagylemezt maga mögött tudó zenekar megújult tagsággal ad ízelítőt új, rockosabb hangzásából. Velük lép színpadra VÖRÖS ANDRÁS, az örökmozgó frontember, aki a SUPERBUTT-ban borzolta a kedélyeket.

:::Slayer/ICE-T: Disorder:::
DRÜNKEN BASTARDS & SUNDAY FURY: az album legmogorvább dala (igazából három The Exploited nóta egybegyúrása), az este két legmogorvább zenekarának közös vegykonyhájából. Ami a Slayer-nek a Sátán, az a Drünken Bastards-nak az Alkohol.

:::Pearl Jam/Cypress Hill: Real Thing:::
Az idén visszatért és rendkívül erős formát mutató THE TAKTIKA a feltörekvő MC GOULASCH-sal, és az Ayahuaskában is játszó PATHS-sal szövetkezik, hogy megmutassák, zaj és hiphop megfér egymás mellett! A DJ pult mögött az OPTIMAL technokülönítményből ismert DJ ZEFYR!

:::Living Colour/RUN DMC: Me, Myself And My Microphone:::
A kőkemény rapcore-ban utazó AYAHUASKA nem csak egyik vokalistáját küldi a pástra, hanem teljes zenekarként is megmutatja magát. Az érzelmek visszafogottabb ábrázolásáért LIGETI GYURI (Zagar, We Are Rockstars) lesz a felelős, a siker garantált.

:::Dinosaur Junior/Del Tha Funky Homosapien: Missing Link:::
BULL BALL : a 2007-ben alakult crossover banda legutóbbi kislemezének címe: Fuck All! Kell-e ehhez bármit is hozzáfűzni? Hogy a zsigeri agresszióba kellő mennyiségű funky keveredhessen, arról DJ DEEZ gondoskodik két lemezjátszóval.

:::Sonic Youth/Cypress Hill: I Love You Mary Jane:::
ZÖLDROBOTMAJOM MOB : a zenekar stílusa saját maghatározásuk szerint: „Hardcore Pop, Neo Underground, Hip Punk Hop, Cirkusz Rap, DubCsárdás, Exclusive-music, jól átgondolt hüjeség”. Ki tudhatná ezt náluk jobban?

:::Teenage Fanclub & De La Soul: Fallin':::
Hogy ne csak metál, hardcore és hiphop szóljon az este, érkezik a BIT BUSTERS és hozza magával a house és minimal ütemeket, hogy segítségükkel saját arcára formálja a filmzenealbum egyik legfinomabb szerzeményét. Az énekesnő mellé felsorakozik MANGO, mint MC, a JNV2 AllStars csapatból.

:::Anthrax/Public Enemy: Bring The Noise:::
SEPOQ. Az Univerzum első Doom & Roll zenekara egyetlen művészt kedvel, akit pedig úgy hívnak: Lemmy. Segítségükre siet DJ GYÖREMIXXX!, akit már '95-ben is a magyar hiphop szindikátus tagjaként ismerhettünk. A hiphop.hu erre a dalra MC-versenyt hirdetett meg feltörekvő, fiatal rapperek számára.

Az estet a hiphop nagyágyú, DJ KOOLKASKO nyitja meg egy kőkemény Warm-Up set-tel, a koncertek utáni Afterparty-n pedig a zenei kollaborációkban élenjáró RAWMATIK hív minket egy izgalmas zenei utazásra. Mindketten a KRIMINAL BEATS vonalait erősítik hosszú évek óta. Rendhagyó este, melynek során leomlik a zenei stílusok közt húzódó fal! Légy a tanúja! További információk ITT.


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr906042667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum