RockStation

Új videóval jelentkezett a Scarlet

2014. április 30. - sunthatneversets

Scarlet.jpg

Az idehaza is egyre népszerűbb ír folk punk stílus egyik újabb képviselője a Scarlet. Felléphettek a 2013-as Sziget Fesztiválon, azóta több lehetőségük is volt fellépni a Paddy And The Rats illeve a Firkin előzenekaraként, visszahívták őket a Szigetre idén is, valamint az idei Dunai Regattán ők képviselik a Corvinus Egyetemet, ezzel nyerték az alábbi dal stúdiófelvételét, aminek a klipjét Szvoboda Péter koncertfelvételeiből vágták össze.

„Szerettük volna visszaadni mindazt az energiát, amit a közönségünktől kapunk a koncertjeinken.” – teszik hozzá. A Scarletet májusban kétszer is láthatjátok a Barba Negra Track színpadán, 8-án a Paddy And The Rats, valamint 29-én a Firkin előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr66098769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum