RockStation

Kirúgta a Stone Sour Jim Root gitárost

2014. május 18. - sunthatneversets

Jim Root.jpg

Korábban már írtunk róla, hogy a Slipknot lemez munkálatai miatt Jim Root nem vett részt a Stone Sour észak-amerikai turnéján. Nos, úgy látszik azért ennél többről van szó, mert a gitáros hivatalosan is kikerült  a bandából. Érdekes, hogy a Slipknotban viszont továbbra is együtt zenél Corey Taylorral.

A Stone Sour közleményt is kiadott, melyben azt mondják, hogy a bejelentéssel ki akarták várni az új Slipknot album elkészültét, de bizonyos aktuális események fényében kénytelenek most bejelenteni ezt. Root az Instagramon egy rajongói kérdésre azt válaszolta, hogy nem az ő döntése volt és nem örül neki, míg Corey Taylor gyorsan leszögezte, hogy a Slipknotban továbbra is együtt dolgoznak a felek.

Mi már csak halkan kérdezzük azt, hogy milyen jó hangulatú munkakapcsolat lehet az, ha az egyik fél az egyik bandából kirúgja a másikat, de aztán egy másikban együtt dolgozik vele?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr436178757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum