RockStation

Bikini, HétköznaPI CSalódások, és Sing-Sing a Trackben

2014. június 06. - sunthatneversets

BIKINI1.JPG

Nagy megtiszteltetés érte vasárnap a Bikini együttes gitárosát, Lukács Petát.  A gitáros a 2014-es Fonogram-díjátadón vehette át az év hazai hard rock vagy metal albuma vagy hangfelvétele kategória győzteseként a neki járó díjat. A zenekar ma a Barba Negra Trackben ünnepel.

A zenekar, amely sosem megy ki a divatból. Kortól, nemtől, politikától függetlenül mindenféle ember fellelhető a Bikini rajongótáborában, akik becsülettel meg is tisztelik jelenlétükkel a bandát minden koncert alkalmával.

A Rákóczi híd lábánál elterülő félkörben tavaly is ritkán látott sokaság gyűlt össze, hogy az örökifjú együttest láthassa és az elévülhetetlen slágereket élőben halhassa. A D. Nagy Lajos–Németh Lojzi–Lukács Peta–Mihalik Viktor–Makovics Dénes felállású kvintett idén is ellátogat a helyszínre, hogy rangidősként köszöntse Budapest legújabb szabadtéri szórakozóhelyét.

picsa.jpg
Kormányok, politikai -izmusok jönnek-mennek, a valamire való punk mindenkori dolga, hogy beszóljon a hatalomnak. Mire is menne a punk lázadás nélkül? Pláne, ha még zenekara is van, akkor kutyakötelessége. A már lassan negyed évszázada működő HétköznaPI CSAlódások ennek maradéktalanul eleget tesz, igaz, ők már megúszták a karhatalmi jelenlét izgalmát koncertjeiken. Június 7-én igazi tarajos invázióra lehet számítani a lágymányosi rakpart környékén.



„Életfogytig Rock ’n’ Roll” – a 90-es évek nagysikerű hard rock bandájában először a gitáros/fő dalszerző Abaházi Zoli fordított hátat az emblematikus szlogennek, majd követte őt testvére, Csaba is, ez vezetett az évezredvégi feloszláshoz. Ám 13 év elteltével, tavaly a bőgős Hangya és a gitáros Csarnoki Anti feltámasztotta a legendát Váry Marcival, Boros Petivel és a hónaljmirigyes Sipos Tomival. A zenekar június 8-án ad koncertet a Trackban. Figyelem, másnap pünkösdhétfő, munkaszüneti nap!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr556282215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum