RockStation

Közös anyaggal jelentkezik a Ghostchant és a Wasted Struggle

2014. július 04. - KoaX

10382425_871416546219810_4214922771216300168_o.jpgHazánkban rengeteg über kemény metal zenekar van, de vajon ők komolyan is gondolják a dolgokat? Kevés zenekart / embert ismerek, akik tényleg szívét lelkét bele adja a muzsikálásba, akik tényleg tesznek is valamit a hazai underground-ért. A Ghostchant alig két éve látta meg a napvilágot, most pedig itt van a legújabb EP-jük, amit a Wasted Struggle-el hoznak ki közösen. Hajtás után jön a többi infó!

A borító a Barber's Art keze munkáját dicséri. Az anyag július kilencedikén fog debütálni. Természetesen megint két fajta 7'inch-es bakeliten szerezhetjük be a zúzós metal adagunkat. Július tizenegyedikén indul az előrendelés, és érdemes lesz sietni, ugyanis mindössze csak 250 db készül a lemezekből! Felmerülhet a kérdés, hogy mégis mit hallhatunk majd?! A Wasted Struggle egy új dallal, és egy Left For Dead feldolgozással jelentkezik. A Ghostchant pedig hat percnyi tömény arcletépéssel készül, plusz egy Catharsis dallal! Addig is, hogy kibírjátok még ezt a pár napot, hallgassatok egy kis muzsikát a Ghostchant első EP-jéről !

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr716472955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum