RockStation

Valamire készül a Neck Sprain

2015. január 17. - KoaX

NS Gods.jpg

Valami készülődik hazánk egyik kedvenc metal csapatánál. A Neck Sprain a Facebook-os oldalán megosztott néhány képet, amiből erős a gyanúnk, hogy készülnek valamire a srácok! 2013 szeptembere óta nem jelentkezett semmi anyaggal a zenekar, így roppant kíváncsiak vagyunk, hogy mire is készülnek Leviék! Ha fele olyan jó lesz, mint a God's Snake EP, akkor mi dobunk megint egy hátast az fix. Hajtás után láthatjátok a képeket is!

necksprain1.jpg

Tudjuk, hogy a srácok nem szeretnek kapkodni, mindig igényes, jó munkára törekedtek. Az utolsó anyagukkal egyértelműen lekaptak mindenkit a lábukról. Eszméletlen erővel szólt, eszméletlen érzelmekkel volt telve a God's Snake, amiről Mi is írtunk "A ritmusszekció igencsak feszesen tolja az alapokat, persze Bánfalvi Sanyiról tudjuk, hogy az egyik legjobb dobos az országban. Janó Misi riffjei pedig élményszámba mennek és tényleg nyakficamot lehet kapni tőlük, ráadásul Varga Zoltán olyan soundot kreált hozzá, ami helyből leviszi az ember séróját" A teljes cikket ITT olvashatod el.

necksprain.jpg

Nagyon bízunk benne, hogy erre az anyagra nem kell még X évet várnunk.Emlékszem, mikor Apey csatlakozott a csapathoz 2009-ben alig vártam, hogy megmutassák együtt mit is tudnak a srácok. Az új dalokra meg különösen kíváncsiak vagyunk, hiszen Janó Mihály tizennégy év után távozott a zenekarból, így helyét most a zenekar egykori gitár technikusa/roadja Suplicz Gábor tölti be.

necksprain2.jpg

Amíg többet nem tudunk, addig meg dübörögjön egy kis húsevő metal! Amint vannak friss információk garantáltan megosztjuk azokat veletek is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr937081503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum