RockStation

Májusi doom/sludge szeánsz Bécsben!

2015. március 05. - sandroo

11054473_435505339950983_4220847131566506971_n.jpg
Tudom, hogy még messze van a május, de az ilyen dolgokat jobb előbb tudni, a tervezés, pénzgyűjtés céljából is. A májusi hónap köztudottan már nagyon tavasz, hiszen nyílnak a bicskák, büdösödnek a tornacipők, húgy foltosodnak a farmerek, ráadásul a mi kedvenc szomszédaink megint egy nem gyenge összeállítású koncertet hoztak össze, ahol minden bizonnyal a hangulat is forró lesz. Májusban ugyanis iszonyatos döngölés várható a Bécs-i Aréna színpadán, olyan fellépők vezetésével, mint a kultikus Pentagram, vagy a The Order Of Israfel.

Komoly "sabbath" riffversenyre számíthatnak mindazok, akik ellátogatnak a Bécs-i Arénába, május 25. napján. Azt is mondhatnám, hogy ez egy igazi " Hosszú Riffek Éjszakája" lesz, mivel olyan bandák prezentálják a nekünk minőségi muzsikát, mint a zseniális Pentagram (U.S.), akiket szerintem nem kell bemutatni senkinek. A veteránok a 2015-ös Európa turné keretein belül látogatnak el a szomszédos Ausztria fővárosába.

De megmutatja magát a svéd The Order Of Israfel is, akik ősszel jönnek ki új lemezzel. Az sem lesz gyenge, tekintve ,hogy a banda tagjai rutinos rókák már ott van például Tom Sutton (ex-Church Of Misery) és Patrik Andersson Winberg (ex-Doomdogs). Szóval tőlünk is kapjuk majd az arcunkba az igét rendesen.

És ezzel még nincs vége, mert itt a következő banda, igaz egy kissé súlyosabb vizekre evezünk velük, de gondolom ez a világon senkit sem fog zavarni. A következő, Új-Zéland-i brigád, brutálisan nyomja a fröcsögős sludge muzsikát, irgalmatlan sötét köntösbe bújtatva. Ez a banda pedig nem más, mint a Meth Drinker nevezetű alakulat. Ezek a srácok tényleg tonnákat mozgatnak, ráadásul kb. a pokol legalsó bugyrából okádják ránk az átkokat. Fel kell hívnom a figyelmet, hogy a következő képsorok a nyugalom megzavarására alkalmasak!!

Természetesen még itt sem végeztünk, mert egy banda még felborzolja majd az idegeinket ezen a májusi estén. Ez a zenekar pedig a Weak nevezetű, számomra eddig a percig ismeretlen formáció Dániából. Sajnos youtube bejegyzést nem találtam tőlük, de a nevükre kattintva a bandcamp oldalukon meg lehet hallgatni, hogy mit művelnek ezek a dán arcok. Elárulom, hogy nem Falco-tribute zenekarról van szó, hanem szintén egy hangyányit keményebb muzsikát játszó, zajos, sludge/hardcore vonalon mozgó bandáról.

Mindent összevetve, aki szereti az ilyen muzsikát és lehetősége van elutazni Bécsbe, az semmiképpen ne hagyja ki ezt a remek koncertet. A jegyár elővételben 26 Euro, a helyszínen 27, kapunyitás 19:00-kor. Tehát 2015. május 25. Ausztria, Arena Wien, nagyterem. Az esemény oldalát itt találjátok, ahol akár a jegyeket is előrendelhetitek magatoknak. Na, csá!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr237241635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum