RockStation

Jó ebédhez szól a nóta - Red Fang full koncert

2015. március 29. - sandroo

rfang.jpg
Most egy kis nyugtató háttérzenét szeretnénk ajánlani nektek az aranyat érő vasárnapi húsleves elfogyasztása után. Nézzetek meg egy tavaly elkövetett Red Fang koncertet és biztosan visszatér belétek az élet a szombati erőltetett menet után. Hejj!!


Mivel a vasárnap általában a szombat éjszaka történt ködös dolgok rekonstruálását és ezzel együtt egy egész napot betöltő agóniát jelent, a megemelkedett alkoholszint és az életben maradás, azaz a két ősi ellenség között. Legalábbis nálam ez a forgatókönyv szokott műsoron lenni, de gondolom nektek sem ismeretlen ez a dolog. Most ezt egy röpke háromnegyed órára elfelejthetitek, ugyanis itt egy full koncert a sokak által kedvelt amcsi szőr-sör-tonna bandától a Red Fang-től. A koncert felvétel tavaly nyáron, a Resurrection Fesztiválon készült, Spanyolországban. Hajrá!!!!

SETLIST:

DOEN
Throw Up
Malverde
Crows in Swine
Blood Like Cream
Into the Eye
Wires
Dirt Wizard
No Hope
Prehistoric Dog

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr167313404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum