RockStation

Tony Campos lelépett a Soulflyból és belépett a Fear Factoryba

2015. május 02. - sunthatneversets

0soulfly2014_10.jpg

Ha Tony Campos focista lenne tuti, hogy arról emlékeznénk rá első sorban, hogy átigazolási idényenként klubot vált. Nos, miután az augusztusban Archangel címmel érkező új Soulfly lemez basszustémáit feljátszotta, otthagyta Max Cavalerat a basszusgitáros, és ezzel egyidőben be is lépett  Fear Factoryba.

Campos a Static-X egyik alapítója volt, de basszusgitározott a Ministry és a Prong soraiban is, sőt előbbiben még mindig játszik. A váltásról annyit mondott, hogy mindig is szeretett volna bekerülni a Fear Factoryba, és hogy hálás Max Cavaleranak a Soulflyban eltöltött 3 évért és hogy reméli dolgoznak még együtt. Mi az utóbbit ezek után kizárjuk. Hogy a Soulflyban ki lesz az új basszer arról még nincsenek információk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr147420946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum