RockStation

A Blind Myself is beadja a kulcsot!

2016. január 27. - theshattered

blind2016.jpgAkárhogy reménykedik az egyszeri rocker, a feloszlások és a halálesetek egymást érik a rockzenei berkekben az utóbbi hónapokban. A hullám következő áldozata nem más, mint az ezek szerint a búcsúalbumára készülő Blind Myself. A zenekar hivatalos közleményét kattintás után olvashatjátok.

"Kedves Barátaink!
A Blind Myself zenekar 2016 őszén, 21 év után befejezi aktív működését. Addig limitált mennyiségű koncertet adunk tavasszal és a nyári fesztiválszezonban. További infók hamarosan. Köszönjük Nektek az eddigi lelkesedéseteket és a rengeteg élményt! Ezt pedig a Ti egészségetekre isszuk!
Gergő, Balázs, Tibi, Peti, Gergő, Valentin, István"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr108323064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2016.01.28. 08:19:01

Ezt nem mondhatjátok komolyan.
Hogy őszinte legyek, a hazai leállások mostanában teljesen hidegen hagytak, de ez most piszok rosszul esett. Baszki.

Aradebil 2016.01.28. 08:53:47

sajnos így hogy Szalkai és Valentin is más zenekarokan tűntek fel az utóbbi hónapban, várható volt hogy takarékra kerül a zenekar, de hogy félbehagyják a S07-et arra nem számítottam :(

Adam CheapRock 2016.01.28. 11:55:35

viszonylag átlátszó és olcsó marketing húzás. Egy ideje látható, hogy bármit, de tényleg bármit megtennének ezek az emberek az MR2-s ismertségért, vagy akár egy Viva Comet meghívásért.

Az összes ebben kételkedő további kommentelőnek fizetek egy sört, ha nem állnak újra össze mondjuk a 2017-es fesztiválszezonra.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum