RockStation

Nem mostanában készül el az új Tool-lemez

... ha egyáltalán

2016. március 18. - sunthatneversets

maynardjameskeenan2.jpg

10.000 Days címmel mindjárt 10 éve lesz annak, hogy megjelent az eddigi utolsó Tool lemez. Bár eddig viszonylag biztató hírek érkeztek egy esetleges új lemezről és a csapat év elején egy rövid amerikai turnét is lebonyolított, most azonban úgy néz ki megrekedtek a dolgok.

Maynard James Keenan egy a napokban adott interjúban a következő mondatot ejtette el: „Rátaláltunk a közös nevezőre, egyszerűen csak úgy tűnik, nem vagyunk képesek előrelépni”. Na, ez ám a "jó" hír. Ahhoz képest, hogy Adam Jones gitáros tavaly ősszel még húsz új dalötletet emlegetett, ez igen drasztikus visszalépés. Keenan ráadásul mostanában másik zenekarának a Puscifernek a turnéjával lesz elfoglalva (jönnek például a Nova Rockra is) sőt a fent emlegetett interjúban még azt is megemlítette, hogy talán előbb-utóbb elkészít egy új lemezt Billy Howerdellel és az A Perfect Circle-lel is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr348491586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum