RockStation

Meghalt Prince

2016. április 21. - sunthatneversets

prince-rip.jpg

57 éves korában meghalt Prince, amerikai énekes, dalszerző, multiinstrumentalista, producer és dalszövegíró. Bár először csak annyi szivárgott ki, hogy a Chanhassenben lévő Paisley Park nevű stúdiókomplexumhoz - mely Prince tulajdona - csütörtök reggel hívták a mentőket, mert egy holttestet találtak, de a TMZ.com később megírta, hogy az énekes halt meg. Nem sokkal ezután az énekes sajtósa az AP hírügynökségnek megerősítette Prince halálát. 

0prince.jpg

Az énekes-előadó már a múlt héten kórházba került egy rövid időre, magángépének kényszerleszállást kellett végrehajtania az énekes súlyosbodó influenzás megbetegedése miatt. Emiatt végül két koncertet is törölnie kellett. Nyugodjék Békében! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr28652144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tora_3X 2016.04.21. 22:56:40

Igazán nem is tudom mit írhatnék, részemről kedveltem a fickót, még ha nem is minden megmozdulását...kicsit úgy vagyok vele, mint David Bowie-val, elismerem a munkásságukat, abszolút meghatározó szerepe(ük) volt a zenei életben a saját műfajukon belül.
Prince egyik koncertjét még élőben is volt szerencsém látni, hallani, rendkívül profi és precíz, hangzásban, látványban egyaránt...tudom, hogy egyszer mindenkinek el kell hagynia ezt a létsíkot, de ennyire fiatalon...
Végezetül egy beillesztett youtube linkkel szeretnék emléket állítani...
Ja, és mindenképpen megköszönném a cikk írójának, hogy egy nem kimondottan funky zenei irányzattal foglalkozó oldalon emléket állítanak ennek a nem mindennapi zenésznek...

www.youtube.com/watch?v=EsRUAoUvP10
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum