RockStation

Nyolc kiadatlan Layne Staley dal is megjelenhet a jövőben!

2016. május 06. - theshattered

laynewearingsunglasses.jpgA The Pulse Of The Radio információi szerint nyolc, még meg nem jelentetett dalt hozott rendbe és kevert újra Jesse Holt, melyeket még az egykori Alice In Chains énekes Layne Staley énekes vett fel. Mivel az éneksávok teljesen készen voltak, Holtnak csak meg kellett kérnie a Pearl Jam gitáros Mike McCreadyt, aki mellesleg Staley társa is volt a Mad Seasonben, hogy írja meg a hangszeres részeket hozzá.

Állítólag a dalok között megtalálható a Things You Do is, mely az énekes 2002-es drog túladagolás okozta halála óta már többször is megjelent különböző platformokon.

Jerry Cantrell, az Alice In Chains gitárosa szerint az egykori barátja többre lett volna hivatott, minthogy ilyen módon érjen véget az élete: "Nagyon szomorú, hogy csak ez a hír az egyetlen, amivel párhuzamba tudják őt hozni, mivel ő ennél sokkal többet érdemelt volna." - mondta a Pulse Of The Radionak - "Persze ez nem változtat a dolgokon, hiszen ami megtörtént, azt már nem lehet átírni, de szerintem sokkal több is lehetett volna ebben a történetben."

Staley a halála előtt egy tervezett szólóalbum mellett a Taprootnak is fel akart énekelni néhány dalt. Egy dal demóját Staley CD lejátszóján meg is találták a halálakor.

További pletykák szerint a később Audioslave néven ismertté vált bandával is próbált volna. Állítólag a Rage Against The Machine hangszeresei keresték meg őt telefonon az énekes pozíció miatt, de végül, mint azóta kiderült, nem lett belőle semmi és Chris Cornell lett a formáció dalnoka.

A már említett nyolc dalról szóló hírt Holt nem erősítette meg, ahogy arról sem tudni semmit, hogy valamikor azok napvilágot láthatnak-e. Valószínűleg kereset lenne rá gazdagon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr128690888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum