RockStation

Axl Rose nem beszélt Brian Johnsonnal a beugrós szerepről

2016. május 09. - theshattered

acdc_axl_2.jpgAz AC/DC énekes szerepét átvevő Guns N' Roses pacsirta nem tudott egyeztetni a hallásproblémák miatt pihenőpályára állított Brian Johnsonnal. Mindezt nem tiszteletlenségből tette, egyszerűen csak saját elmondása szerint nem tudott időt szakítani a hívásra.

A rajongók biztosan már értesültek arról, hogy az AC/DC egyáltalán nem rúgta ki az énekesét, egyszerűen csak a jól ismert egészségügyi gondjai miatt kellett helyettest találniuk az ausztráloknak.

"Nem beszéltem Briannel." - nyilatokozta Rose az NME-nek - "Nem beszéltünk sokat Brianről. Nem volt egy negatív szavunk sem a srácokkal vele kapcsolatban, vagy bármi ilyesmi. Csak a bulikkal kapcsolatos időbeosztást néztük át, közben a Guns N' Rosessal is voltak közelezettségeim, aztán még a lábamat is eltörtem. Azon a napon, amikor rájöttem, hogy el van törve, ott kellett hagynom a kórházat a próba miatt. Az egyetlen szabadnapom a műtét napja volt, a következő napon már megint próbán voltam."

axldclisbon.jpg

Az énekes szerint viszont ez az egész megérte a fáradalmakat: "Olyan 20 próbánk volt. Ha tényleg elrontom, nyugodtan hibáztathattok miatta, mert a próbán nagyon jól mentek a dalok."

Rose már korábban elárulta, hogy ő tette meg az első lépést az AC/DC felé, amikor meghallotta a Johnson állapotáról szóló híreket. Erről Angus Young ezt nyilatkozta: "Egy csomó ember nyomatott valakit. Egy csomó jelentkezőnk volt. A modern világ nem hazudtolta meg magát, mindenki jelentkezett, aki egy dalt el tudott énekelni. Őszintének kell lenni: mindenkire hallgatni kellett, aki csak mondott valamit. A helyes dolgot kellett cselekednünk."

A múlt héten Bon Scott szobrot kapott a szülővárosában, Kirriemuirban, Skóciában. Young mindig is tartotta a kapcsoaltot az elhunyt énekesük családjával. "Néha megtörténnek olyan dolgok, amiről nem is szólnak nekik. Néhány ember az ő nevüket használja és nem is tudnak róla. Nem igazán örülnek egy csomó mindennek, ami megtörtént - az emberek úgy tettek meg különböző dolgokat, hogy nem vették figyelembe a kéréseiket."

(VIA)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr428699614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gatyusz2 2016.05.10. 13:18:18

Jól nyomta egyébként Axl.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum