RockStation

Jön az új Rival Sons lemez - Hallgasd meg az új dalukat

2016. május 20. - csubeszshuriken

1500-1429793602.jpgA hamisítatlan rock and roll muzsikában utazó Kaliforniai srácok kezeitől egyenesen a legnépszerűbb videómegosztóig szállt az az új Rival Sons dal, aminek részben szól most ez a néhány sor. Részben pedig csak azért, mert ez a három és fél perc csupán remekbe szabott előszele a közeledő új nagylemeznek, ami nem kicsit emeli a hír értékét, hanem roppant mód nagyon. De itt még mindig nem áll meg a dolog...

Az ötödik Rival Sons lemez a Hollow Bones címet fogja viselni és kilenc új szerzeményt, illetve a Black Coffe című dal feldolgozását fogja tartalmazni. A megjelenés időpontja pedig június 10-re várható. A csapat megint Dave Cobb Grammy díjas producerrel dolgozott, és még mindig az Earache kiadó gondozza a cuccukat. Ami pedig még apropó és aktualitás lehet, hogy a Rival Sons mindeközben az a banda akik a The End turnén a Black Sabbath előtt nyitnak jó pár helyszínen, mint előzenekar. Például nálunk is mindössze 12 nap múlva június 1 - én a Groupama Arénában. Szóval ez az új Tide Up című dal még akkor is kicsit kedvcsináló, ha mindenki aki ott lesz a Sabbath miatt lesz ott valószínűleg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr338733262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum