RockStation

Idén is lesz VOLT

..., de még milyen

2016. május 30. - KoaX

3_07.jpg

Sopron a hűség városa, mi meg hűségesek vagyunk. Miért is ne lennék, amikor ez az egyik kedvenc fesztiválunk? Manapság egymást érik a jobbnál jobb, több napos bulik, a mi szívünk azonban minden évben valahogy visszahúz a Lövérekbe. Idén sem hagyhatjuk ki a bulit.

Na, és miért nem? Van két nagyon nagy okunk. Az egyik az éppen az új albumát a The Book Of Souls-t promozó Iron Maiden. A heavy metal legendára ki a franc ne lenne kíváncsi? Mondhatjuk azt is, hogy egy kötelező darab a rockzene szerelmeseinek. Aztán persze jön a másik az igazi thrash legenda a Slayer. Mit mondjunk? Örömünkben majd berosáltunk. A tavalyi Repentless nagyon elnyerte a szerkesztőség tetszését, és mindennél jobban várjuk sok magyar rajongóval, hogy a thrash iránti éhségünkön King bácsi segítsen. Természetesen lesznek még más hazai fellépők is, akik nagyon érdekelnek minket, mint például a Shell Beach, Moby Dick, Headbengs, Fish!, Supernem, Beatrice,Road.

És mi van olyankor, ha a zenei paletta elég színes, de nem tudod, hogy két számodra jó koncert közt mivel üsd el az időt? Erre is tudunk választ adni. ha az égiek is kedveskednek a számunkra akkor a srácok pár hideg sör mellett tuti ismerkedni fognak a szebbnél szebb magyar lánykákkal, de ezt azért nem lehet egész nap csinálni (de). Meg persze a lányokra is gondolnunk kell. Sopron, ahogy már említettük a hűség városa. Érdemes egy szellősebb programmal megáldott napon ellátogatni a Tűztoronyba, ami a város központjában található. Ha esetleg valaki szereti a csokit, it található a Harrer csoki gyár. A Lővérekben van kalandpark, strand, s remek kiránduló helyszín is. Persze a fesztivál is kedveskedik mindig változatos és kreatív programokkal. Kézműves sátor, stand up-os sátor, társasjátékos sátor, logikai feladatokkal foglalkozó sátrat minden évben találunk a fesztiválon. A VOLT-nak, amúgy is van egy egyedi semmihez sem hasonlítható, megismételhetetlen hangulata. Ha még nem volt részed benne, mindenképpen itt az ideje, hogy ellátogass Sopronba. Hiszen, mindenhol jó, de legjobb Sopron!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr178744202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum