RockStation

Proggerek előnyben: Egy új Orbs dalt meghallgatnál?

2016. június 08. - theshattered

orbs.jpgMi lesz ha fogod a Between The Buried And Me basszerét, a Cradle of Filth és az Abigail Williams ex-billentyűsét valamint a Fear Before the March of Flames énekesét és összegyúrod egy közös projektbe? Egy igazi zenei csemege! Az Orbs névre keresztelt meglehetősen furcsa muzsikát játszó banda nyáron megjelenő Past Life Regression című nagylemezéről megszellőztetett Dreamland II című dalt már meg is fülelhetitek. Vigyázzatok, addiktív!

A dal születésének hátteréről az énekes, Adam Fisher ezt nyilatkozta a Metalsucksnak:
"Az első és legfontosabb dolog, hogy a Dreamland II a legfélelmetesebb, mégis a kedvenc X-Akták részem után kapta a címét, amelyben két szerelmes összeolvad. Ez adta meg a dalszöveg alapját. Igazából sosem nyitottam rá a szüleimre, amikor piszkos dolgokat csináltak, vagy ha igen, akkor elnyomtam magamban.

Viszont megnéztem a 60 minutes (dokumentumfilm sorozat a CBS-en - szerk.) Mark Tatumról szóló részét, ahol az ember egy rosszindulatú betegség miatt elveszítette az arcát. Mesterséges arcot kellett kapnia. Keress rá! A dal azon alapul, hogy elgondolkoztam: mi miatt alakulnak ki a fétisek és azok hogyan formálnak minket szexuálisan. De kitér az alvási bénulással folytatott harcomra is. Soha többé nem fogok késsel az ágyam mellett aludni. Most már egy Louisville sluggert (egy baseballütő fajta - szerk.) tartok ott."

Oké, ezek mind meg vannak említve a dal szövegében is, szóval ha valakinek ezt sikerült megfejtenie ezt a kaotikus valamit, vagy esetleg a jelentéséhez közelebb kerülnie, jelezze nekünk, addig következzen a már említett nóta.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr508787242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum