RockStation

Rock a parton - Két hét múlva már dübörög a RockPart

2016. június 10. - sunthatneversets

 

01141.jpgAz őszinte, kőkemény rockzene fellegvárává változik június utolsó hétvégéjén Balatonszemes, ahol neves nemzetközi sztársorral és a hazai rock és metal krémjével jelentkezik Magyarország egyik legkeményebb fesztiválja, a Borsodi RockPart’16. Kezdés június 23-án.

Egy tökéletes nyári hétvégét ígér a keményebb műfajt kedvelő rajongóknak a Borsodi RockPart’16. Napközben a Balaton és környéke adta változatos lehetőségekkel, délelőtti csobbanásokkal, kézműves sörökkel, minőségi borokkal, a Balaton ízeivel, esténként pedig hajnalba nyúló zúzdával.

A rock-metál zene hazai epicentrumában sorra törnek majd elő a műfaj nemzetközi hírességei. Jön például a számos hatalmas rock es metal klasszikust csellóval hegesztő Apocalyptica, a több mint 25 éve a heavy/speed metal szcénában sugárzó Gamma Ray vagy a folk metal svájci kiválósága, az Eluveitie. Nemzetközi fronton támad továbbá a német metalcore itthon sem ismeretlen sokkolása, a Caliban, a progresszív metál brit nagymesterei, a TesseracT, a holland szimfonikus metal bástyája, a Delain, Lengyelország egyik legismertebb rockexportcikke, a death metal stílusban utazó Vader, a friss lemezét nemrég piacra dobó finn thrash metal banda, a Lost Society vagy a népszerű holland szimfonikus black metal zenekar, a Carach Angren, akik tavaly megjelent lemezükkel érkeznek.

Természetesen itt lesznek a legnagyobb csapásokat mérő hazai csapatok is. A majd’ félszáz banda közt - a teljesség igénye nélkül – fellép a Tankcsapda, az Ossian, a Junkies, a Watch my Dying, a Blind Myself, az Akela, a Kowalsky meg a Vega, az Omen és sokan mások.

A RockPart fényét emeli, hogy idén a Wacken Metal Battle döntője a Balaton partján lesz, s a győztes a világ egyik legnagyobb metálfesztiválján, a Wacken Open Air nemzetközi döntőjében méretteti majd meg magát. A nyertes zenekar ráadásul társaságban utazhat, hiszen 2 szerencsés rajongó is elkísérheti őket a fellépésre Wackenbe. Tehát 2016. június 23-án irány Balatonszemes, vár a Borsodi RockPart ‘16!

http://rockpart.hu/
https://www.facebook.com/rockparthun/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr418796646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum