RockStation

Phil Anselmo szélsőjobbos Youtube csatornát követett be

2016. június 11. - theshattered

anselmo.jpgAmikor Phil Anselmo részegen karlendített a Dimebagre emlékező Dimebash bulin, nem is sejthette, hogy mekkora negatív véleménylavinát indít el önmaga és zenekarai ellen. Habár több helyen is bocsánatot kért és kihangsúlyozta, hogy ő bizony azt nem úgy gondolta, a Downnak addigra már több fesztiválfellépését is lemondták. Mire már lecsendesült volna ez a sztori, újra beindult az egész, ugyanis Phil mester Youtube csatornája egy szélsőjobbos siteot kezdett el követni.

anselmo-youtube.png

A Housecore Records csatornája, mely Anselmo hivatalos szószólója is a világ felé, a tegnapi napon feliratkozott egy Save Europe nevű fiókra, melyen mindenféle rasszista propaganda videó van feltöltve - szúrta ki egy szemfüles rajongó, majd informálta erről a Metalinjectiont. A hírsite feltételezései szerint, ha nem Phil volt, akkor egy "jó"akarója törhette fel a fiókot (akár hacker, akár egy mókás kedvű munkatárs), viszont azóta már le is iratkozott a Housecore a Save Europeról.

Hogy emögött volt-e valós szándék, vagy tényleg csak egy rosszindulatú lejáratás volt, rátok bízzuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr658798658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marek Ferenc 2016.06.11. 08:04:10

Még volt szerencsém látni Őt réges régen Black Sabbath előtt...

Nebelraser 2016.06.12. 20:40:20

Olyan szó nincs, hogy "bekövetni".
Mint ahogy olyan sincs, hogy "betámadni", "belassulni" stb. A fene se tudja, miért van az Index manapság tele ilyen marhaságokkal.

Papucsban a Teraszon 2016.06.12. 21:56:57

A Panterának kifejezetten libsi szövegei voltak néhol, persze mindenki változhat.

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2016.06.13. 07:34:02

nincs a abban semmi rasszista ha az ember védi azt a közeget amiben él. Nem vagyok rasszista csak azért mert nem akarom mondjuk 4 millió muszlim bevándorlóval együtt élni az életem. Ez nem rasszizmus, faszfej libtardok nem értik a lényeget, de ha mondjuk anyádat és a kisöcsédet az iszlamista Omar fogja megkúrni és kibelezni akkor sikítani fogsz a fehér keresztény harcosok után :)

bréniek 2016.06.13. 09:23:21

ki a tökömet érdekli, hogy mire iratkozik fel? nem kávézni járok vele össze, hanem a zenéjét hallgatom.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum