RockStation

Rosszul lett Joe Perry a Hollywood Vampires buliján

2016. július 11. - theshattered

hv.jpgA Blabbermouth értesülései szerint már jobban van az Aerosmith gitárosa, Joe Perry, aki az Alice Cooperrel, Matt Sorummal és Johnny Deppel közös zenekara, a Hollywood Vampires tegnapi buliján volt kénytelen elhagyni a színpadot az egyik dal közben.

Szintén a fent megnevezett forrásból tudjuk, hogy Perry a koncert közben lepihent a dobemelvényre, aztán miután a hangokat is nehezen találta, elhagyta a színpadot. Itt egy videót is láthattok az esetről.


Később Alice Cooper megállította a bulit, hogy tájékoztassa a közönséget: Perry jól van. "Azt hiszem, észrevettétek, hogy az egyik testvérünk nincs a színpadon velünk. A koncert előtt nagyon rosszul volt." - mondta Cooper az egyik koncertlátogató szerint.

A Page Six beszámolója szerint körülbelül este 9:30-kor Perrynek szívleállása volt, aminek következtében a Coney Island Hospitalbe szállították, majd stabilizálták az állapotát. Később Columbia Presbyterian Hospitalba lett átszállítva.

Alice Cooper később a következőt rakta ki Twitterre: "Köszönjük mindenkinek, aki a testvérünkról, Joe Perryről érdeklődik. Már stabil az állapota, a családjával van és a legjobb ellátást kapja."

A Hollywood Vampires sajtósa, Sujata Murthy ezt tette hozzá: "Joe Perry állapota stabil, pihennie kell. A Vámpír testvérei és a rajongói mielőbbi felépülést kívánnak neki."

Tom Morello az esettel kapcsolatban ezt Tweetelte: "Minden gondolatom és imám most a nagyszerű Joe Perryé. Gyerünk, ember, kérlek, legyél jól, szeretünk, szeretünk, szeretünk!!!"

Mick Mars Tweetje: "Joe, remélem, hamar rendbe jössz, barátom. Pihenj. Ez parancs!!!"

Slash: "Hey, Joe, legyél jobban mihamarabb. Mindannyian gondolunk rád! iiii]; ) "

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr718880286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum