RockStation

Itt az ősz, itt az újabb Napokon EP!

2016. szeptember 14. - sunthatneversets

napokon_2016.jpg

Új kétszámos EP-vel jelentkezett a Napokon, az anyag a harmadik eleme az idei sorozatnak, a tavaszi V/1 és a nemrég megjelent, nyári V/2 után következik a sorban a címe pedig V/3.

A szerzemények ezúttal is az évszakhoz igazodnak, így az elmúlás, a halál témáját járják körül a szövegek, de ehhez illeszkedik a zenei hangulat is. A Stanton egy sötét, komor dal, kicsit még magunkat is megleptük azzal, milyen súlyos lett ez az igazából egyszerű blues-alapra építkező szám. A felvételekért és a keverésért ezúttal is Kolozsi Péter basszusgitáros felelt, a dalok azonban egyfajta közös műhelymunkában öltöttek formát.

A Stanton rövidségével az előző anyagokra hajaz - nem így a C.S.I. című, második “elem”, amely egyetlen, markáns témára épül, szinte hipnotikus, mégis dalszerű szerkezettel. Mindkét dal újabb kísérletezés, a téli, valamint az előző, idei EP-kkel együtt pedig kiadják majd az V című, immár ötödik Napokon nagylemezt.

A nyári és az őszi EP-t szeptember 14-én, szerdán, a Kamikaze Scotsmen társaságában mutatja be a zenekar az A38 tetőteraszán

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4011703883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum