RockStation

Jó Reménység Foka - Itt az új Road klip!

2016. szeptember 19. - theshattered

road_1.jpgElkészült a Road legújabb videója, amelyet a tavaly megjelent M.A.T.T. című nagylemezük egyik legérdekesebb tételére, a Jó Reménység Fokára forgattak. A különleges technikával készült kisfilmet és az ezzel kapcsolatos zenekari közleményt itt, lent találjátok.

"Elkészült a legfrissebb videóklippünk, a tavaly novemberben megjelent M.A.T.T. albumunk egyik legizgalmassabb tételéhez a JÓ REMÉNYSÉG FOKA című dalhoz!

Már a dalírás és a felvételek készítése közben éreztük, hogy ebben a dalban sokkal több van! Aztán Varga Zoli (SongSong Production) a lemez zenei producere megálmodta a vonósokat és a fúvósokat a dalba és egyszer csak elindult a hajó a tengeren… A Varga Zoli még viccesen hozzátette, hogy soha nem gondolta volna, hogy valaha is olyan dala születik a Road zenekarnak, amelyik Franciakürttel kezdődik majd:)

Tudtuk már a zene írása során, hogy ez a dal nem egy könnyű, nem egy "egyszerhallgatós" nóta lesz és emiatt döntöttünk úgy, hosszas gondolkodás, ötletelés után, hogy legyen egy olyan videoklipje, amely nem egy "egyszernézős" könnyen feledhetős kis klip. (nem mintha bármely klipünkre is rá lehetne húzni ezen utóbbi jelzőket:))

A választásunk ezúttal egy művészeti társulatra a QUARTZBOX-ra esett! A videoklip elkészítésében teljes, 100%-os művészi szabadságot kapva Cakó Dániel Medárd - Quartz animator és Hidvégi Áron - Paint animator "vitték vászonra" a saját gondolataikat, érzéseiket, amiket bennük indított el ez a dal. Tudomásunk szerint, zenei videoklip, ebben a felfogásban, most készült először itthon és ami láttunk, az bennünket teljesen elvarázsolt! https://www.facebook.com/quartzbox

Reméljük Ti is hasonlóan lesztek majd ezzel a klippel, ami nem egy "egyszernézős" nem egy könnyen feledhető, de valódi művészi értékkel bíró igazi alkotás:)

Örülünk, hogy mind zeneileg, mind vizuálisan is ilyen izgalmas dologban lehetett részünk…

Köszönjük! Jó szórakozást mindenkinek!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9411722655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum