RockStation

Londonban a Neurosis közelebb van, mint Gondolnád!

2016. szeptember 22. - Ernő Hellacopter

neurosis_press_photo.jpg

20 éve, sőt, akár 10 éve sem lett volna hír honfitársainknak, hogy a londoni Koko klubban dupla Neurosis buli lesz november 7-8-án, de azóta a Temzén és a Dunán is lefolyt egy kevés lé, így aki esetleg tőlünk hall először a koncertről, az hálája jeléül meghívhatja a szerkesztőség, reményeink szerint, kint tartózkodó tagját egy jó Newcastle sörre!

A 7-i koncerten a kultikus Earth lesz a very special guest, és ez a párosítás megérdemelné, hogy apokaliptikus világvégét vizionáljunk, azonban így mi lenne a 8-án vendégszereplő Discharge-Subhuman punk duó sorsa?

A koncert maga még mindig a 30 éves fennállásuk ünneplésének jegyében telik, de meg lennénk lepve, ha a két este folyamán ne szorítanának 40 percet az új, Fires Within Fires című lemez dalainak eljátszására, ezért azon túlmenően, hogy a Neurosist mindig érdemes megnézni, biztos friss setlistnek lehet majd örülni! Reach. További infók ITT és ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4011734841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csubeszshuriken · https://fmsuicide.blog.hu 2016.10.01. 11:33:45

Bár nem most hallottam először a dologról, de úgy érzem nagyon jól esne az a sör, úgyhogy üsse kavics, a szerkesztőség azon tagját akibe ott belebotlok meghívom én akkor végül rá! Csáóka!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum