RockStation

Brian May betegség miatt lemondta a karácsonyi turnéját

2016. október 24. - theshattered

0brianmay_kerryellis2016_54.jpgLemondta a Kerry Ellisszel közös, decemberre tervezett brit turnéjának állomásait Brian May. A Queen legendás gitárosa a hivatalos oldalán közölte a rajongókkal a 11 helyszínre tervezett kanyar törlését, mivel egy elhúzódó betegség miatt nem lett volna képes hozni a saját maga által elvárt szintet.

"Ez egy olyan döntés, amin már egy jó ideje rágódok, így végül elkerülhetetlenné vált. Elintéztem, hogy a még folyamatban lévő Queen and Adam Lambert ázsiai koncerteket végig tudjam játszani, de már egyre inkább harcolok egy elhúzódó betegséggel, ami egyaránt rombolja az akaratomat és az energiámat is. Most azon a ponton vagyok, amikor már nem vagyok biztos benne, hogy a már lekötött koncerteken az általunk elvárt szinten tudok játszani. Azt tanácsolták, hogy pihenjek és gyógyuljak és ne kockáztassam, hogy a fellépések esetleg a színpadi jelenlétem rovására menjenek, ami egy igazi katasztrófa lenne. Meggyőztek, hogy jelen állás szerint jobb, ha törlöm ezeket a koncerteket és visszafizetjük a rajongóknak a jegyárakat, illetve hogy a stábnak is megadjuk a lehetőséget a pihenésre."

Brian, aki korábban már felépült a prosztatarákból egy meg nem nevezett helyen, mindentől elzárva tervezi eltölteni ezt az időszakot. Reméljük, semmi komolyabb baja nincs a legendának.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3711831513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum