RockStation

Dokumentumfilmet kap a Bataclanos terrortámadás

2016. november 03. - theshattered

720x405-eodm-bw-chapman-baehler.jpgAz HBO dokumentumfilmekre szakosodott ágazata elkészítette a tavaly november 13-i Bataclan-beli terrortámadásról szóló filmjét, melynek a főszereplője, ahogy az egyébként békésnek induló estének is, az Eagles Of Death Metal lesz. A film a támadást, valamint a zenekar azt követő újabb párizsi koncertjéig vezető néhány hónapot dolgozza fel.

Az Eagles Of Death Metal: Nos Amis (Our Friends) a 89 áldozatot követelő merénylet áldozatainak állít emléket. A Colin Hanks rendezte filmhez az alapot a zenekar elbeszélése fogja adni, melyben elmesélik a támadás körülményeit, illetve hogy jutott el a banda addig, hogy egy Edge és Bono által szervezett minikoncert után 2016 februárjában újra fellépjen a városban, méghozzá teljes show-val.

A film 2017 februárjában fog debütálni, elvileg csak az HBO-n lesz látható. Akit érdekel, itt egy rövidebb film is az eseményről, főszerepben a zenekarral:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1711926771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum