RockStation

Több tonna élelmiszert gyűjtött a Metallica a rászorulóknak

2016. november 08. - theshattered

matallica-last-photos-from-2014.jpegNincs is annál előkelőbb és jobb dolog, mint ha egy zenekarnak fanatikus, segítőkész rajongói vannak, márpedig a jövő hét pénteken új lemezzel, a Hardwired... To Self-Destructtal jelentkező Metallica, mint az egyik legnagyobb metalbanda, igen kiterjedt "hálózattal" rendelkezik. Olyan szinten, hogy a kolumbiai koncertjükön, melyen 25000 rajongó tette tiszteletét, mintegy 9 tonnányi tartós élelmiszert sikerült összegyűjteniük a rászorulóknak.

A Consequences of Sound beszámolója szerint "A közönségük szívesen adakozott, elképesztő mennyiségű, kilenc tonnányi ételt és más használati tárgyat adományoztak az éhezés ellen küzdő Challenger Foundation és az állatok életkörülményeinek javításáért létrejött Corazones Peluditos (kb. Szőrös Szívek, de most nem "abban" az értelemben - szerk.) segélyszervezeteknek.

Egy kolumbiai Metallica rajongói csoport, akik magukat Lords of Hardwirenek hívják a zenekar következő lemeze alapján, hívta fel a zenekar figyelmét a kezdeményezésre. Az őshonos Wayuu népcsoportnál, akik La Guajiraban élnek, az elmúlt 8 évben több, mint 3000 gyermek halt meg alultápláltság miatt, reményeik szerint a tartósélelmiszer-adománynak köszönhetően néhány életet sikerül megmenteni."

Ugye, hogy a hírnevet nemes célokra is lehet használni? Minden elismerésünk a Lords of Hardwirenek és a Metallicának is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1911941909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum