RockStation

Nézd meg a Foo Fighters dobos Taylor Hawkins új videóját!

2016. november 24. - theshattered

taylorhawkinsrangevid_638.jpgCsíped a retró klipeket? Akkor ez a videó egy igazi csemege lesz mind a szemeidnek, mind a füleidnek. Miért is? Mert Taylor Hawkins a Kota című EP-jének első dalára, a Range Rover Bitchre egy olyan videót fabrikáltak, amilyet a '70-es években lehetett ipari mennyiségben látni. Na, persze a zenét sem kell félteni, az is olyan retrós, hogy szinte már szögeljük az időgépet, hogy még többet kapjunk belőle.

És hogy honnan a dalötlet? "A Range Rover Bitch ötlete onnan jött, hogy Calabasasban élek, nem messze onnan, ahol Kardashianék is laknak. Ha jobban belegondolok, a zenekarral élt teljes színpadi őrületet leszámítva teljesen normális életem van. Van három gyerekem, egy feleségem, minden héten kimozdulunk valamerre. Szóval el szoktam gondolkodni, hogy azok a dobverők akár engem is olyan "jólnevelt" emberré tehettek volna, mint őket. (nevet) Néha átvillan a fejemen, hogy 'Nézd ezeket a vadbarmokat, miért nem lettem olyan, mint ők'?"

Az EP borítója és dallistája a következő:

taylorhawkinskotacd.jpg01. Range Rover Bitch
02. Bob Quit His Job
03. Southern Belles
04. Rudy
05. Tokyo No No
06. I've Got Some Not Being Around You To Do Today

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6911994634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum