RockStation

BALÁZS 55!

2017. február 01. - sunthatneversets

balazs.jpg

Kovács Balázsra utal az esemény elnevezése, aki korán abbahagyta az aktív muzsikálást, hogy a hetvenes évek vége óta egyfajta menedzserként, szervezőként segítse az általa szeretett zenekarok munkáját. Igen, a szeretet a legmegfelelőbb szó ide, hiszen, amit keresett pénzt e tevékenységgel azt is visszafektette a vállalkozásba, hogy azután minuszba lehessen. Többek közt az Arcrock, az Akció, a Hard Genius, a Siesta és a Kugli útjait egyengette gondos tyúkapóként. (Biosz egyes.)

Barátai - Branyo Experience, Bronx, Kasi Mátyás, Ethna - február 3.-án, 20 órás kezdettel ünneplik meg az ő 55. szülinapját az S8 Underground Clubban (Bp.XIV. Kerepesi út 26) egy nyilvános, becsületkasszás koncert keretében. Buli lesz tehát a legnagyobb hazai és külhoni rock-blues slágerekkel! Sztárvendég a Hit-Rock, a Missió, Kormorán (etc.) hajdani, az Örökség Zenekar jelenlegi kiválósága, Mr. Basary lesz. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5112173306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum