RockStation

Angus Young is fellép a Guns N' Rosessal Ausztráliában?

2017. február 09. - theshattered

axldclisbon.jpgAzt csiripelik a madarak, márpedig minden pletykának megvan az alapja, hogy a Guns N' Roses sydney-i koncertjén nem kisebb név fog beugrani egy kis örömzenélésre, mint az AC/DC gitároslegendája, Angus Young. Az ausztrál veterán és Axl Rose között az együttműködés nem újkeletű, aki kicsit is követi a rockzenei híreket, tudja, hogy Rose segítette ki a villámosokat Brian Jones hallásproblémája miatti kiesése után, nem kis sikerrel.

Na, de vissza a bulvárrovathoz. A közös fellépés egyik előszelének vélik elkönyvelni, hogy a GNR a Brisbane-beli koncert beállásán két AC/DC dal is felcsendült, a Riff Raff és a Whole Lotta Rosie, pont az a kettő, melyben Young a tavalyi Coachellán vendégszerepelt - lássuk be, nem alaptalan pletyka. Nem utolsó sorban a Young házaspár Sydneyben a kezükben egy csokorral várta az amerikai kollégáikat az érkezéskor, természetesen erről fénykép is készült.

I have missed these two, Angus and Ella. AC⚡️DC Family.

Fernando Lebeis (@flebeis) által közzétett fénykép,


És ha már csokor! Az USA-központú 1-800-FLOWERS virágfutár egy nagyon speckó csomaggal kedveskedik a jópénzű és romantikus GNR fanoknak, mégpedig egy Not In This Lifetime nevű csokor képében. Az egy- vagy kéttucatos kiszerelésű vörös rózsákból készült szívdobogtatóhoz "grátiszként" két darab koncertjegy is jár, szóval éppen az USÁ-ból olvassátok és kedveskedni szeretnétek szívetek hölgyének, ITT meg is rendelhetitek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6312240202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum