RockStation

Várhatóan nagy lesz a roham a Metallica-jegyekért

2017. március 22. - theshattered

metallica2016.jpegMind egy szálig elkapkodták a Met Club számára tegnaptól elérhető jegyeket a jövő április 5-i Metallica koncertre, amely előrejelzi, hogy a pénteken 10:00-kor induló hivatalos jegyértékesítésnél sem lesz érdemes sokat várni a vásárlással. Ha a legutóbbi, 2010-es tendencia fog megismétlődni, akkor előreláthatólag egy órán belül elkelhet az összes belépő James Hetfieldék itthoni bulijára.

Persze a remény hal meg utoljára, hiszen ilyenkor másod-harmadkézből is el-elérhetők lesznek a tikettek, de erre számítani nincs sok értelme, hiszen a viszonteladók hatalmas haszonnal dolgoznak, ráadásul ugye a forrás is kérdéses. Szóval érdemes pénteken 10:00-kor már rácuppanni a jegyértékesítő hálózatra, mert aki lemarad, az kimarad, második, harmadik időpont a zenekar hivatalos álláspontja szerint nem lesz, esetleg Bécs, vagy Prága marad majd a rosszul járt rajongóknak.

Persze a bulira szép árú VIP jegyeket is lehet vásárolni, ezeket ITT tudjátok szemügyre venni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr312361295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum