RockStation

Egész jól kaszál a Guns N' Roses turné

2017. április 27. - theshattered

gnr_2016.jpgMár több, mint 230 millió dollárt kaszált a félig-meddig klasszikus felállású Guns N' Roses "újjáalakuló" turnéja. Az egy éve beindult, kiemelkedő formát nyújtó csapat több helyszínen is teltházas menete már több kanyaron is túl van, ezek kiemelt adataiból mazsolázunk kicsit nektek.

A klasszikus felállásból Axl Roset, Slasht és Duffot magába tömörítő társaság a februári ausztrál kanyarban 9,2 millió dollárt szedett össze, ahol egy dupla teltházas sydney-i bulijuk volt, ezzel az ausztrál város a negyedik legtöbb zsetont hozta a rózsások konyhájára.

Tavaly nyáron Észak-Amerikában egy hónap alatt, amin 25 koncertet adtak, összesen 116,8 millió dollárral gazdagodott a produkció, ebból 11,6 milliót a new york-i MetLife Stadiumban, 8-8 milliót a chicagoi Soccer Fieldben, a foxboroghi Gillette Stadiumban és a los angelesi Dodger Stadiumban lenyomott show kaszált be az uraknak (és hölgynek).

A csapat természetesen tovább is tolja majd a szekeret, májustól Európában, majd a nyár második felében Észak-Amerikában fogja felcsendíteni a méltán híres klasszikusokat, ha hihetünk a nem feltétlen megalapozott pletykáknak, valamikor még új dal is hallható lesz a társaságtól.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8212457905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum