RockStation

Bill Ward szerint nem érdemes beelesdézve dobolni

2017. június 02. - theshattered

bill-ward-thinking.jpgBill Ward, a Black Sabbath volt dobosa talán mondanunk sem kell, ahogy a többi tag, ő sem vetette meg a földi javakat. Persze egy idő után ment is emiatt a feszkó a csapaton belül, Ozzy ki is lett rámolva, de talán ezt a történetet mindenki ismeri. Most Ward úr jótanácsa következik, azaz hogy miért nem érdemes LSD-t tolni a fellépés előtt.

"Megpróbáltam úgy karban tartani a piálást, hogy csak néhány üveggel igyak napközben, hogy aztán a buli után üssem ki magam. (nevet) Megpróbáltam keveset felvinni a színpadra, de egy idő után csak felkerült, ahogy az LSD és sok más dolog is... egy csomó kokain... Nem találtam jó megoldásnak, nem láttam benne semmi élvezetet, hogy így játszottam. Rájöttem, hogy nagyon könnyen elbaltázhattam volna a dolgokat. Érdekes dolog az LSD használatának élvezetéről beszélni, miközben 25-30000 ember előtt játszol. De ugyanakkor, mivel van bőven rálátásom a dologról tudom, hogy nagyon sokat kockáztattam vele nem csak a saját előadásomat, hanem az egész fellépést. Aztán rájöttem, mennyire hülye dolog volt ez az egész."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5612556873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. mesterséges színezék 2017.06.03. 11:34:30

Nem tudom, hogy mely pillanatokban, mitől és mennyire repült, de akármi okozta, az anyag jelenléte vagy éppen hiánya, nekem nagyon bejött.
Ha jobban belegondolok, ha BS-t szintetizálnom kellene, a Ward-Butler szekciót emelném ki. Ozzy azért jó, mert én is el tudom énekelni a témáit, ami ritka jelenség.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum