RockStation

Comeback Kid dalban közreműködik Devin Townsend

2017. június 13. - csubeszshuriken

comebackkidband2017_638.jpgA kanadai hardcore kölykök, azaz a Comeback Kid idén a New Damage kiadóval szövetségben a Nuclear Blast csapattal is szerződött, hogy lemezeik hatékonyabban araszoljanak a világban, míg a haver istállóhoz való kötődés is ápolva vagyon. Ebben az új felállásban készülődik tehát következő albumához a banda, amely utoljára 2014-ben adott ki lemezt Die Knowing címmel. Andrew Neufeld énekes szerint pedig egy igen érdekes anyag érkezik majd, amivel minden szempontból elhagyják most saját komfortzónájukat.

Ebben pedig több közreműködő is szerepet játszik majd. Mint az első nyilvánossá tett dalban is. Ahol Devin Townsend vendégszerepel Andrew mellett, akivel zenéltek már közösen egy másik projektben is. Arról még nem tudni, hogy az új lemez egyéb vendégei is kanadaiak lesznek-e, illetve, hogy pontosan mikor érkezik az album, az viszont biztos, hogy a Comeback Kid életében a nyáron a turnézási a főszerep. Európát is körbejárják a hónap végétől kezdve. De ezúttal a közelbe nem jönnek. Viszont az említett új dal itt pörög. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1512589129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum