RockStation

Ha minden jól megy, jövőre jön az új Ghost lemez

2017. szeptember 18. - theshattered

0ghost2015_46.jpgAmennyiben minden az előre tervezettek szerint alakul, jövőre a boltokba kerülhet a Tobias Forge & Co., azaz a Ghost legújabb nagylemeze. A már hivatalosan is ismert énekes és egyelőre ismeretlen zenekara (az előző "garnitúra" ugyebár perben áll Forgeval) tavaszra tervezi végső formába önteni és a rajongók elé szórni az új anyagát.

"Már körülbelül egy hónapja a stúdióban vagyunk." - nyilatkozta Forge pénteken a Metal Hammer díjátadó után - "És az év végére, ha minden a tervek szerint alakul, kopp-kopp, lesz egy új albumunk. Még nem megjelenve, de fel lesz véve, megkeverve és leszállítva. Remélhetőleg ez azt jeletni, hogy áprilisban megjelenik az új lemezünk. Valószínűleg. Remélhetőleg."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7212873262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum